Przejdź do treści

TYGODNIOWE MENU

TYGODNIOWE MENU:

Poniedziałek
04.11.2024

Zupa; pomidorowa z ryżem 350 mil
II danie; paluszki rybne ,,Frosta” 70g Ziemniaki z koperkiem 200g Sur.; z kwaszonej kapusty z marchewką i jabłkiem 100g
Woda z cytryną i miodem 150mil

Alergeny: 1,3,4,9

Wtorek
05.11.2024

Zupa; zacierkowa z ziemniakami 350 mil
II danie; pieczone udko z kurczaka 1 szt. Ziemniaki z koperkiem 200g Sur.; jesienna (sałata lodowa, rzodkiewki, szczypior, kolorowa papryka, pomidory koktajlowe) 60g
Mięta 150mil

Alergeny: 1,3,7,9

Środa
06.11.2024

Zupa; brokułowa z makaronem 350 mil
II danie; kotlet mielony 100g Ziemniaki z koperkiem 200g Sur.; marchewka z groszkiem 100 g
Napar owocowy 150mil

Alergeny: 1,3,7,9 

Czwartek
07.11.2024

Zupa; kapuśniak z białej kapusty z ziemniakami 350 mil
II danie; gulasz wieprzowy z warzywami 120g Kopytka 200g Sur.; z ogórka kwaszonego z marchewką i jabłkiem 100g
Kompot wieloowocowy 150mil

Alergeny: 1,2,3,9

Piątek 
08.11.2024

Zupa; barszcz czerwony z ziemniakami 350 mil
II danie; ryż zapiekany z jabłkiem prażonym i białym serem 250g
Sok marchwiowy 150mil

Alergeny: 1,2,3,9 

,

ALERGENY:

to substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji (wg załącznika II do ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (EU) NR 1169/2011 Z dnia 25 października 2011 r.)

Skip to content