Przejdź do treści

TYGODNIOWE MENU

TYGODNIOWE MENU:

Poniedziałek
05.05.2025
Zupa; z kolorowej fasolki szparagowej z ziemniakami 350 mil
II danie; sos spaghetti z mięsem drobiowym 150g Makaron spaghetti 200g
Napar owocowy 150mil

Alergeny: 1,3,7,9

Wtorek
06.05.2025

Zupa; z zielonego groszku z ziemniakami 350 mil
II danie; stek wieprzowy siekany 100 g Ziemniaki z koperkiem 200g Sur.; bukiet warzyw 100g
Herbata z cytryną 150 mil.
Alergeny: 1,3,7,9 

Środa
07.05.2025

Zupa; ogórkowa z ziemniakami 350 mil
II danie; filet z miruny z pieca w sosie cytrynowym 150 g Kasza bulgur 200g. Sur.; colesław 100g
Mięta z miodem 150mil

Alergeny: 1,3,4,7,9 

Czwartek
08.05.2025

Zupa; krupnik z ziemniakami 350 mil
II danie; sznycel z kurczaka 100g Ziemniaki z natką pietruszki 200g Sur.; sałata ze śmietaną 100g
Herbata roibos 150mil

Alergeny: 1,3,7,9 

Piątek
09.05.2025

Zupa; botwinka z ziemniakami 350 mil
II danie; naleśniki z serem 150g Sur.; marchewka z jabłkiem i śmietaną 100g
Gruszka 1 szt. Herbata owocowa 150mil

Alergeny:  1,3,7,9

ALERGENY:

to substancje lub produkty powodujące alergie lub reakcje nietolerancji (wg załącznika II do ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (EU) NR 1169/2011 Z dnia 25 października 2011 r.)

🔊 Przekształcanie Tekstu na Mowę – Wygodne i Dostępne Odsłuchiwanie Treści

Przejdź do treści